You are currently viewing Prága – 2 éjszaka – 73% árengedmény

Prága – 2 éjszaka – 73% árengedmény

Residence Leon D’Oro apartmanház, Havelska 29, Prága, Csehország

Aktuális ár: 48 848 Ft    Teljes ár: 180 036 Ft

[icon_list] időtartam: 2013. nov. 29 – dec. 1. [/icon_list][icon_list] férőhelyek: 2 fő részére[/icon_list]Az akció csak az adott időszakra vonatkozik a szabad helyek függvényében.[button url=”http://brands.datahc.com/HU/Hotel/Residence_Leon_DOro.htm?a_aid=107558&brandId=290482″ size=18]Lefoglalom a szállást![/button]

A szálláshely bemutatása

Ez a központi elhelyezkedésű apartmanház a Vencel tér közelében található; az Orloj pedig rövid 2 perces sétával elérhető. Az apartmanházban, amelyet a közelmúltban felújítottak 40 apartman található. Azoknak, akik a nyaralás során is szeretnének kapcsolatban maradni ismerőseikkel és barátaikkal, az apartmanház internetkapcsolatot is szolgáltat. A szálláshelyen található étterem reggelivel várja a vendégeket.A Nemzeti Múzeum, Nemzeti Színház és Károly-híd kevesebb, mint 20 perc alatt gyalog elérhetők az apartmanházból.

Fotó forrása: Andreas Gohr

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!