London szállás – ismertető

London szállás -apartman, hotel, motel a legjobb áron

London  az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságon belül, és a legnagyobb városi terület az Európai Unión belül. London a Temze folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza, akik a várost Londinium-nak nevezték. A középkor emlékeit a város központjában található City of London őrzi, a mai London e köré épült ki. London a világ egyik vezető globális városa, a Forbes 2014-es felmérése alapján a világ legbefolyásosabbja.A város nemcsak az Egyesült Királyság, hanem a világ egyik kereskedelmi, oktatási, szórakoztatóipari, divat, egészségügyi, kutatási és fejlesztési,turisztikai és közlekedési központja.

London a világ legnagyobb pénzügyi központja is New York mellett, és az ötödik legtöbbGDP-t termelő város a világon (Európában az első).London a világ egyik leglátogatottabb városai közé tartozik, évente kb. 27 millió turista választja úticéljául,és a London-Heathrow-i repülőtér a világ legforgalmasabb repülőtere.Londonban 43 egyetem található, és ezzel Európa legtöbb egyetemével rendelkező városa.Londonban több világörökségi helyszín található. Ezek többek között a Tower of London, a Királyi Botanikus Kert, a Westminster-palota és a Westminsteri apátság, valamint Greenwich, ami nevezetességét a csillagvizsgálójának köszönheti, és annak, hogy itt halad át a „greenwichi délkör”, ami a zónaidő valamint a földrajzi hosszúsági körök számításának hagyományos alapja. Más híres nevezetessége a városnak a Buckingham-palota, a London Eye, a Tower Bridge, a Piccadilly Circus, a Trafalgar tér, a Szent Pál Székesegyház és a Wembley Stadion is. London otthont ad számos nevezetes múzeumnak, galériának, könyvtárnak és egyéb kulturális intézménynek, többek között a British Museumnak, a National Gallerynek és több mint negyven színháznak. A londoni metró a legrégebbi földalatti vasúthálózat a világon, és a második legnagyobb kiterjedésű a világon a Sanghaji metróhálózat után.

forrás: wikipedia; fotó: Thomas Fablan London szállás

London – a szálláskeresőről

A vilagvandor.hu több tízezer szálláshely ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni London vonatkozásában. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a londoni szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely, vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szállás foglalása Londonban?

A vilagvandor.hu a világ legnagyobb szálláshely adatbázisát használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg. Nem ritkán akár 30%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Londonban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

London szállás – Hol fizethetem ki?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott londoni szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.

London repülőjegy foglalás

Londoni repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!