Dubrovnik szállás

Dubrovniki repülőjegy ajánlatainkat elérheti erre a linkre kattintva!

Dubrovnik szállás – a keresőről

A vilagvandor.hu a legnagyobb szálláskereső portál a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Dubrovnik vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a dubrovniki szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely,vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást  foglalni Dubrovnikban?

 
A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely kereső programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 40%-os kedvezményt is kínának egyes szálláshelyek Dubrovnikban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetem ki a szállást?

Szálláshely kereső rendszerünk segítségével a kiválasztott dubrovniki szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.