Siófok – ismertető

A Somogy megyében, a Balaton déli partján fekszik Siófok, a „Balaton fővárosa”. Több mint száz éves múltra visszatekintő fürdőhely neve elválaszthatatlanul összeforrt a „magyar tengerrel”, melynek ma is egyik legjelentősebb üdülőhelye, idegenforgalmi központja. A város gazdag történelmi múltra tekint vissza: legkorábbi leletei a bronzkor időszakából származnak, később kelta, majd az 1. sz.-tól római uralom alatt állt. A mai Siófokot érintve haladt a Sopianaeból (Pécs) Triccianán (Ságvár) át Arrabonába (Győr) vezető útvonal, a Siónál épült római településre ma már csak a néhány fennmaradt alapfal emlékeztet. Korabeli feljegyzések szerint Galerius császár a Balaton („Lacus Pelso”) mocsarainak lecsapolására 292-ben zsilipet építtetett, és erdőket irtatott.

Siófok – a szálláskeresőről

A legjobb hotel és apartman árakat tudjuk megjeleníteni Siófok vonatkozásában, köszönhetően fejlett szálláshely-árösszehasonlító foglalási rendszerünknek. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a Siófok szálláshelyeit: apartman, magánszállás, hotel egyaránt szerepel kínálatunkban.  Fizetnie csak érkezéskor, a helyszínen szükséges. A szálláshely foglalásról szóló visszaigazolás a foglaláskor megadott e-mail címre néhány másodperc alatt megérkezik!

Ajánlataink között megtalálja a SZÉP-kártya elfogadóhelyeket is. Ha többet szeretne megtudni Siófok városáról ajánljuk figyelmébe Siófok wikipedia oldalát.

Siófoki apartman ajánlatainkat ezen a linken éri el!

Mobilról is foglalhatok szállást Siófokon?

Weboldalunk kialakítása olyan, hogy bármilyen táblagépről illetve mobileszközről kényelmesen válogathat a szállásajánlatok között. Így akár az utolsó pillanatban, utazás közben a mobiljáról is lefoglalhatja kedvenc szálláshelyét.

Balatoni szállásajánlatok

Ha mégsem Siófokon szeretne megszállni, hanem más Balaton-környéki szálláshelyek iránt is érdeklődik, akkor ajánljuk figyelmébe alábbi szálláshely aloldalainkat: