Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...

Budapest apartman – a keresőről

Kérjük, adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a budapesti apartmanokat. Ha megtalálta akár azonnal is lefoglalhatja budapesti szállását. Fizetnie csak a helyszínen szükséges. A visszaigazolás a megadott e-mail címre néhány másodperc alatt megérkezik!

Miért a legolcsóbb nálunk az apartman foglalás Budapesten?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Budapesten! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetek a lefoglalt budapesti apartmanért?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott budapesti apartmant közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.