Bécs szállás – ismertető

Bécs szállás - apartman, hotel kedvező áron

Bécs Közép-Európa méltán egyik legnépszerűbb úticélja. Az osztrák főváros bővelkedik nevezetességekben. A teljesség igénye nélkül íme néhány feltétlenül megtekintésre érdemes látnivaló:

 • Hofburg
  A császári lakhely Hofburg az egykori császárok és feleségeik lakosztályait, múzeumokat, apró meghitt kápolnákat, egy templomot, az Osztrák Nemzeti Könyvtárat, a Spanyol Lovasiskolát és a mai Ausztria hivatalainak egy részét öleli fel. Ma a Hofburgban található a hivatalos székhelye az Ausztriai Elnöki Hivatalnak.
 • Albetina
  Az Albertina néven ismertté vált palota 65 ezer rajz és majdnem egymillió fából készült metszet és rézkarc őrzője, melyek között fellelhető olyan művészek alkotásai is, mint Albrecht Dürer és Gustavo Klimt.
 • Stephansdom
  A város szívében magasodó Szent István Székesegyház turisták egyik kedvelt célpontja, valamint az osztrákok egyik legnagyobb becsben tartott gótikus építménye. A templom alapjait 1147-ben rakták le, a dóm több, mint nyolcszáz éve hirdeti ezen a helyen a kereszténység dicsőségét.
 • Ruprechtkirche
  A Ruprechtkirche Bécs legrégebbi temploma, amely a 12. század végéig a város főtemplomaként szolgált. A Ruprechtkirche sértetlen ablaküvegei a mai napig megtekinthetőek.
 • Postsparkasse
  Az Osztrák Postatakarékbank épülete a szecessziós építészeti irányzat nagyszerű példája, mely 1904-1906 között épült. Az építmény jellegzetességei a kiugró ereszek, a baldachint tartó oszlopok, az angyalszobrok, s a párkányzatdíszek.

fotó: Dennis Jarvis | fotó: Bécs tuisztikai oldala |Bécs szállás

Bécs repülőjegy

Bécsi repülőjegy ajánlatainkat megtekintheti erre a linkre kattintva!

Bécs szálláskereső

A vilagvandor.hu a világ legnagyobb szálláskereső portáljának, a booking.com-nak az ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Bécs vonatkozásában. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a bécsi szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely,vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja. Extra jutalékot nem számítunk fel, nálunk garantáltan a legolcsóbb áron foglalhat!

Miért a legolcsóbb nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szálláshely  foglalása Bécsben?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Bécsben! Mivel nemutazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Bécs szállás – Hol fizethetem ki?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott bécsi szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.