Amszterdam szállás – városismertető

Amszterdam 207 négyzetkilométeres területének ötödrészét az öböl, a kikötőmedencék, a csatornák, és a folyók vízfelületei foglalják el. A város körútjait, sugárútjait, a csatornák (grachtok) alkotják, melyeknek hosszúsága 44 km. A város így kb. 100 szigetre tagolódik, melyeket a grachtok fölött átívelő hidak kapcsolnak össze egymással. Méltán nevezhetik a vizek városának, és Észak Velencéjének is. Hollandia művészeti, kulturális életében Amszterdam szerepe elvitathatatlan. Számos színház, múzeum található itt, leghíresebb az 1885-ben épített Rijksmuseum, ahol többek között Rembrandt és Vincent van Gogh munkái láthatók.

Megemlíthető még a Trópusi Múzeum, amely kiállításait a forró égöv témáinak szenteli, valamint a hajózástörténeti múzeum, a holland tengerjárókkal együtt. Híres épület még a Rembrandt-ház, valamint a Prinsengracht 26. sz. ház, ahol Anna Frank írta naplóját a német megszállás éveiben. Itt látható a világhírű sörfőző cég, a Heineken múzeuma, amit az első Heineken sörgyár épületében alakítottak ki. Ez bemutatja a cég történetét, emellett a sör gyártásának technológiájába is beavatja a laikusokat. A város vigalmi negyede, a piroslámpás negyed szintén ismert turistalátványosság, nem csak a kínált, máshol illegális szórakozások fogyasztóinak, hanem a hangulat iránt érdeklődő kívülállók számára is.
forrás: wikipedia.org

Amszterdam szálláskereső

A vilagvandor.hu az internet legnagyobb szálláskereső portáljának, a booking.com-nak az ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Amszterdam vonatkozásában. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti az amszterdami szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely,vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja. Extra jutalékot nem számítunk fel, nálunk garantáltan a legolcsóbb áron foglalhat!

Miért itt a legolcsóbb apartmant, hotelt foglalni Amszterdamban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshelykereső programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínának egyes szálláshelyek Amszterdamban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Amszterdami szállás – hol fizethetem ki?

Szálláshely kereső rendszerünk segítségével a kiválasztott amszterdami szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.

Egyéb úticélok

Amennyiben meggondolta magát, és más európai úticél iránt érdeklődik, kérjük nézze meg az alábbi szálláshely aloldalainkat is: