Rabac szállás

Rabac – ismertető

Rabac a “Biser Kvarnera” (Kvarner gyöngye) az Isztria keleti részén, Labin központjától 4 km-re délkeletre a tengerparton egy kis, szelektől védett öbölben fekszik. Rabacot a kristálytiszta tenger, az üde, zöld természet és a fehéren virító kavicságy jellemzi. A domboldalból az egész Kvarner-öblöt belátni. Tökéletes nyaralási helyszín.

Rabac szállás – szálláskereső

Rabac vonatkozásában. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a rabaci szálláshelyeket. Fizetnie csak a helyszínen szükséges. A visszaigazolás a megadott e-mail címre néhány másodperc alatt megérkezik!

Miért a legolcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást  foglalni Rabacon?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely kereső programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Rabacon! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.Mobilról is böngészhetem a rabaci szállásokat?

Hol fizethetem ki a szállást?

Szálláshely foglaló rendszerünk segítségével a kiválasztott rabaci szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.