Vrsar – ismertető

Vrsar egyike a legszebb fekvésű isztriai településeknek. Az Isztriai-félsziget nyugati részén, Poreč központjától 10 km-re délre, a félszigetbe fjordszerűen benyúló Lim-öböltől 3 km-re északra, az azonos nevű öbölben egy magaslaton fekszik. Kikötőjét a tenger felől a kis Sveti Juraj (Szent György) sziget oltalmazza. A Vrsari-öblöt északról a Montraker-félsziget zárja le. A dombtetőn fekvő eredeti városmagtól az utóbbi évtizedekben kiterjedt a teljes öböl partvidékére, valamint tovább a part mentén keletre a Koversada-sziget és nyugatra Valkanela irányába. Közúton Poreč felől a Poreč-Funtana-Vrsar, az Isztriát átszelő 21-es számú főútról a Gradina-Flergi-Vrsar úton közelíthető meg. A település mellett sportrepülőtér is található. A Poreč és a Lim-öböl közötti szelíd és zöldellő öblök már évtizedek óta csalogatják a turistákat. Vrsar öbölparti része bővelkedik apró kis öblökben és szigetecskékben. Számos romantikus kis szigete van: Figarolica, Lakal, Salamon, Zavata, Galiner, Sv. Juraj, Longa, Gusti školj, Tuf, Galopon, Koversada és Orlandin. Koversada az európai naturista turisták egyik legismertebb nyaralóhelye.
forrás: wikipedia.org

Vrsar szállás – a szálláskeresőről

A vilagvandor.hu az egyik legnagyobb adriai online szálláskereső portál, az adriatic.hr ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Vrsar vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a vrsari szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely online felületén lefoglalhatja.

Miért olcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást foglalni az adriai Vrsaron?

A vilagvandor.hu a világ vezető adriai szálláshely kereső programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínának egyes szálláshelyek Vrsaron! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetem ki a szállást?

Szálláshely foglalásirendszerünk segítségével a kiválasztott vrsari szállást közvetlenül a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról az adriatic.hr ad bővebb tájékoztatást a foglalás során megadott e-mail címre.