Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...

Dubai szállás – az úticélról

Dubai szállás - apartman, hotel, hostelAz Egyesült Arab Emírségekbe látogatók akár egy nap alatt is ízelítőt kaphatnak az országból, mivel a változatos vidékek, látnivalók kis területen találhatók. Dubaj néhány évtized alatt hatalmas változásokon ment keresztül a kőolajnak köszönhetően. Hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek fel pár hónap alatt, ultramodern várossá formálták. Dubajba látogatva érdemes felkeresni piacait. A Dubai Creek környékén található arany-, textil- és fűszerpiac óriási kínálattal bír.

 • Nevezetességek
  Burdzs al-Arab (Arabok tornya): A leghíresebb és egyben az egyik legdrágább hotel, a világ első hétcsillagos szállodája. Az arabvitorlás hajót formázó épület tervezésénél egy olyan építészeti alkotást próbáltak létrehozni, amely Dubaj szimbólumává válhat.
 • Burdzs Kalifa (Kalifa-torony): A világ legmagasabb épülete, szuper magas felhőkarcoló. 2010. január 4-én adták át a nagyközönségnek, magassága 828 méter. Az épületben szállodák, üzletek, irodák és luxuslakások kaptak helyet.
 • 23 Marina: Épülő felhőkarcoló, mely ha elkészül, a világ második legmagasabb épülete lesz.
  Végtelenség-torony (Infinity Tower): 2006 óta épülő felhőkarcoló, 330 méter magas és 73 szintes lesz, ha elkészül.

Mesterséges szigetek

 • Dzsumeira Pálma (Palm Jumeirah): Egy pálmafát formáló mesterséges sziget, a legkisebb a három pálma közül, melyen szállodák és luxusvillák kaptak helyet.
 • Dzsebel Ali Pálma (Palm Jebel Ali): A Dzsumeira Pálmánál másfélszer nagyobb, szintén pálma alakú sziget.
 • Deira Pálma (Palm Deira): A Palm Jebel Ali|Dzsebel Ali Pálmánál még másfélszer nagyobb, legnagyobb pálma alakú sziget, kiegészítve néhány kisebb-nagyobb, különböző alakú szigettel.
 • Világ-szigetek (The World / The World islands): A világ földrészeit megformáló, háromszáz különböző méretű szigetből álló szigetcsoport.
 • Dubai Waterfront (vagy csak egyszerűen Waterfront): A világ legnagyobb tengerparti beruházása. A projektcsatornák és mesterséges szigetek kialakítását foglalja magában Dubaj utolsó, 15 kilométeres beépítetlen tengerparti szakaszán. Lakáscélú, kereskedelmi és üdülési zónákat alakítanak majd ki itt.[18]

Bevásárlóközpontok

 • Dubai Mall: A világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja számtalan világmárkával és egy hatalmas akváriummal.
 • Mall of the Emirates: Bevásárlóközpont, amelyben mesterséges sípálya is található.
 • Wafi Mall: Üzletei között nemsokára megtalálható lesz a magyar herendi porceláné is.

 fotó: Andrew Moore ; szöveg: wikipedia.org; további információk Dubairól: visitdubai.com

Dubai  –  a szálláskeresőről

A vilagvandor.hu a legnagyobb online szálláskereső oldal, a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Dubai vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a dubai szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely, vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást  foglalni Dubaiban?

A vilagvandor.hu a világ legnagyobb online szálláskereső portálját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 40%-os kedvezményt is kínának egyes szálláshelyek Dubaiban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Dubai  repülőjegyek

Dubai repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!

dubai szállás – Hol fizethetem ki?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott dubai szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.