Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...


Szállások – Bécsi szállásajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!


Hogyan használjam?

A vilagvandor.hu több száz online repülőjegy kereső portál, fapados és hagyományos légitársaság (Ryanair, Wizz Air, Easy jet, Germanwings, ebookers.com, pelikan.hu, stb..) ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute és akciós árat tudjuk megjeleníteni Bécs vonatkozásában.Adja meg, hogy hová és mikor szeretne repülni, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, és repülési időtartam alapján is rendezheti a Bécsbe szóló repülőjegy ajánlatokat. Ezen kívül indulási és érkezési idő szerint is lehetőség van a találatok listázására. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után repülőtársaság vagy a repülőjegy kereső portál felületén lefoglalhatja repülőjegyét.A repülőjegy kereséshez kapcsolódóan az úticélhoz a legolcsóbb szálláshely ajánlatok között is böngészhet a ‘ Bécsi szállások’ fülre kattintva.

Miért a legolcsóbb nálunk repülőjegyet foglalni Bécsbe?

A vilagvandor.hu a világ vezető repülőjegy árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 30%-40%-os kedvezményt is kínának egyes légitársaságok Bécsből. Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Mobilról is böngészhetem a bécsi repülőjegy ajánlatokat?

Weboldalunk kialakítása olyan, hogy mobilról is kényelmesen böngészhetőek az ajánlatok.

Hol fizethetem ki a repülőjegyet?

Repülőjegy árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott bécsi repülőjegyet közvetlenül a légitársaság vagy a repülőjegy értékesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A repülőjegy foglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a foglalási oldal ad tájékoztatást.