Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...
You are currently viewing Párizs – 2 éj – 40 % kedvezmény
Párizs akciós last minute ajánlat, hosszú hétvége november 29.

Párizs – 2 éj – 40 % kedvezmény

Apartmanház Bridgestreet Marais

Aktuális ár: 76 342 Ft    Teljes ár:  121 550 Ft

[icon_list] időtartam: 2013. nov. 29 – dec. 1. [/icon_list][icon_list] férőhelyek: 2 fő részére[/icon_list]Az akció csak az adott időszakra vonatkozik a szabad helyek függvényében.[button url=”http://brands.datahc.com/HU/Hotel/Bridgestreet_Marais.htm?a_aid=107558&brandId=290482″ size=18]Lefoglalom a szállást![/button]

A szálláshely bemutatása

Ez az apartmanház kényelmes, hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel és teljes konyhával rendelkező apartmanokat kínál. Az apartmanok az alábbi kényelmi szolgáltatásokat/felszereltségeket kínálják: mikrosütő, kábel- és szatelitcsatornák és teakonyha. Az apartmanház több olyan apartmannal rendelkezik, amelyek kimondottan kisgyermekekkel utazók számára lettek kialakítva.A szálláshely közelében található nevezetességek közé tartoznak a következők: La Sainte-Chapelle, Pont Neuf és Musee du Louvre. Az apartmanház 20 perces sétára található az alábbi látnivalóktól: Conciergerie és Theatre du Palais-Royal. 

Fotó forrása: Art buck

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!