You are currently viewing London – 2 éjszaka – 43% kedvezmény
London - akciós szállások, last minute ajánlatok , 2013. nov

London – 2 éjszaka – 43% kedvezmény

Aloft London Excel – Royal Victoria Dock 1 Western Gateway,London, Egyesült Királyság

Aktuális ár: 53 743 Ft    Teljes ár: 94 022 Ft

[icon_list] időtartam: 2013. nov. 29 – dec. 1. [/icon_list][icon_list] férőhelyek: 2 fő részére[/icon_list]Az akció csak az adott időszakra vonatkozik a szabad helyek függvényében.[button url=”http://brands.datahc.com/HU/Hotel/Aloft_London_Excel.htm?a_aid=107558&brandId=290482″ size=18]Lefoglalom a szállást![/button]

A szálláshely bemutatása

Ez a hotel Newham körzetben található (5 perces sétára a következő látnivalótól: ExCeL London), és fűtött medencével, spa- és wellnessközponttal és szaunával várja a kedves vendégeket.A csemegebolttal, fitneszteremmel és kávéházzal rendelkező hotel a közelmúltban felújításon esett át. A hotelben a következő létesítmények/szolgáltatások vehetők igénybe: valutaváltás, 24 órás recepciószolgálat és széf. A gördülékeny be- és kijelentkezés érdekében a hotel expressz ki- és bejelentkezési lehetőséget is kínál, amely nagyban megkönnyíti az adminisztrációs folyamatot, hogy a vendégeknek több idejük maradjon arra, hogy élvezzék a vakációt.

Fotó forrása: David Holt

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!