You are currently viewing Szilveszteri szállás Berlinben – 4 éj – 44% árengedmény

Szilveszteri szállás Berlinben – 4 éj – 44% árengedmény

Hotel Berlin ****, Lützowplatz 17, Tiergarten, Berlin, Németország

Aktuális ár: 139 480 Ft    Teljes ár: 246 586 Ft

[icon_list] időtartam: 2013. dec. 29 – 2014. jan.2. [/icon_list][icon_list] férőhelyek: 2 fő részére[/icon_list]Az akció csak az adott időszakra vonatkozik a szabad helyek függvényében.[button url=”http://brands.datahc.com/HU/Hotel/Hotel_Berlin.htm?a_aid=107558&brandId=290482″ size=18]Lefoglalom a szállást![/button]

A szálláshely bemutatása

Ez a luxushotel síkképernyős TV-vel és társalgóval felszerelt szobákkal, valamint szaunával és spa- és wellnessközponttal rendelkezik. A szobák légkondicionáltak,ingyenes a WiFi-szolgáltatás.A hotel jól felszerelt szobái minden alapvető kényelmi szolgáltatással rendelkeznek, többek között hajszárítóval, hűtőszekrénnyel és tea- és kávéfőzési lehetőséggel. A szobák privát fürdőszobái zuhanyzóval várják a vendégeket.A szálláshely közelében található látnivalók közé tartoznak a következők: Europa-Center és Kaufhaus Des Westens. Az autóval közlekedők számára a hotel parkolási lehetőséget kínál.

Fotó forrása: BineHerzog

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!