You are currently viewing Valentin-napi szállás Velencében 81% kedvezménnyel 4 éjszakára

Valentin-napi szállás Velencében 81% kedvezménnyel 4 éjszakára

Le Boulevard Hotel***,59 Gran Viale Santa Maria Elisabetta 41, Lido Island, Velence, Olaszország

Aktuális ár: 53 273 Ft    Teljes ár: 276 265 Ft

[icon_list] időtartam: 2014. feb. 13. – 2014. feb.17. [/icon_list][icon_list] férőhelyek: 2 fő részére[/icon_list]Az akció csak az adott időszakra vonatkozik a szabad helyek függvényében.[button url=”http://brands.datahc.com/HU/Hotel/Le_Boulevard_Hotel.htm?a_aid=107558&brandId=290482″ size=18]Lefoglalom a szállást![/button]

A szálláshely bemutatása

A négycsillagos szálloda, amely Velence Lido Island nevű részén található modern szobákat valamint modern kényelmi felszereltségeket kínál.
A vendégek maximális kényelmét biztosítandó, a hotelben 24 órás recepciószolgálat található, valamint kávéház, expressz ki- és bejelentkezés és valutaváltás.
A hotel valamennyi szobájában rendelkezésre állnak a következők: vezeték nélküli internet, íróasztal elektromos csatlakozóval és ingyenes piperecikkek. A szálláshelyen kapcsolódó szobák is találhatók.A vendégeknek igény szerint kiadós reggelit is biztosít a szálláshely.

Fotó forrása: Davide "Dodo" Oliva

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!