Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...
You are currently viewing Charity Fest 2019 – Adományfesztivál Budapesten

Charity Fest 2019 – Adományfesztivál Budapesten

Az Adományfesztivál a Budapest Bike Maffia egyedülálló kezdeményezése, amellyel a civil szervezetek munkájának fontosságára szeretné felhívni az érdeklődők figyelmet.
Étel- és italjegyek vásárlásával, illetve koncertbelépővel támogathatod a három kiemelt civil szervezet: a BAGázs Közhasznú Egyesület, a Budapest Bike Maffia és a Tetovált Állatmentők – Állatvédelmi Alapítvány munkáját.

A napközbeni programok ingyenesek:

•gyerekkoncertek
•gyerekprogramok
•sprortprogramok
•főzőverseny
•civil és vállalati kitelepülők
•bringaszerelde
•tetoválók

 az esti koncertek belépővel látogathatóak:

19.00 JÓNÁS VERA szóló
19.30 DELEY
20.00 COMMON VIBE ÉS A VÁRKONYI CSIBÉSZEK
21.00 CSAKNEKEDKISLÁNY
22.00 BOHEMIAN BETYARS
23.00 FREAKIN’ DISCO
00.00 KORAI ELECTRIC AMBIENT

Reggeltől (9.30-18.00) ingyenes programokkal; gyerekkoncertekkel, közös főzéssel, sportprogramokkal, gyermekprogramokkal, bringaszereldével, színházi eseményekkel, váradással és kitelepülő civil szervezetek sokaságával várják a látogatókat és segíteni vágyókat a Dürlin Rendezvényparkban.

A koncertjegyek online vásárlásához kattints erre a linkre!

A támogatott szervezetek céljai:

BAGázs Közhasznú Egyesület – A KÖZÖS A JÁTÉK nevű programban hátrányos helyzetű, cigánytelepeken élő 6-9 éves gyerekeknek tartanak foglalkozásokat, szüleikkel közösen. Fejlesztő játékokkal felpakolva látogatják meg őket hétről hétre otthonukban, ahol személyre szabott feladatokat oldanak meg velük, és szüleikkel együtt. Közösen, hiszen “Közös a játék”: együtt dolgoznak az egész családdal azért, hogy az iskolába lépő gyerekek behozhassák lemaradásaikat, sikerélmény érje őket, így javuljon a teljesítményük és később esélyt kapjanak a továbbtanulásra.

Budapest Bike Maffia – A SZOCIÁLIS SZABADIDŐPARK célja, hogy a szállókon élő hajléktalan emberek életkörülményeit javítsák. Fontos, hogy elősegítsék az ott élő emberek szocializációját, melynek hosszú távon a reintegrációs folymatokban is fontos szerepe van. A parkot kerttel rendelkező szállókon telepítik, a gyakran rendezetlen környezetet tereprendezéssel, sportolási és szabadidős tevékenységek kialakításával újítják meg. Közösségi kertek, melegházak építését, ping-pong asztalok, petanque pályák, kosárpalánkok, óriás sakk, lengő teke stb. telepítését, főző- és bográcsoló helyek kialakítását tervezik.

Tetovált Állatmentők – Állatvédelmi Alapítvány – Az EB-REHAB egy olyan rehabilitációs központ, amely a legelesettebb mentett kutyák szocializációját, testi felépülésük után lelkük gyógyulását, a bizalom újraépítését segíti annak érdekében, hogy könnyebben, hatékonyabban tudjanak visszaszokni a gazdis létbe, ami eleve járna/járt volna nekik. Legyen lehetőségük megtapasztalni milyen is egy boldog élet, hiszen minden állatnak jár egy álomgazdi!


időpont: 2019. május 18.

helyszín:Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21, 1146

belépőjegy: n.a.

Fotó forrása: pexels.com

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!