You are currently viewing A világ legjobb utazó dzsekije – legalábbis a gyártó szerint

A világ legjobb utazó dzsekije – legalábbis a gyártó szerint

A Baubax cég által gyártott utazó dzseki a Kickstarter közösségi finanszrozásra szakosodott weboldal segítségével futott be világhírnevet.  A ruha prototípusa annyira népszerű volt a Kickstarteren, hogy a kezdeti 20 000 dolláros közösségi hozzájárulást célul kitűző projekt hamarosan 9 millió! dollár értékű támogatást gyűjtött be, így a termék gyártása megkezdődhetett.  A Kickstarter történetében egyébként ez volt a valaha legtöbb támogatást begyűjtő ruházati termék.

A gyártó által egyszerűen csak a világ legjobb utazó dzsekijeként aposztrofált ruha 15 féle funkcióval szolgálja ki az utazók minden igényét: beépített felfújható alvópárna, szemtakaró, tolltartó és toll, beépített füllhallgató, kesztyű, italtartó és még számtalan egyéb hasznos kiegészítő.

Ha a saját szemeddel szeretnél meggyőződni arról, hogy mit tud ez az univerzális dzseki, tekintsd meg a Baubax promóciós filmjét.

Fotó forrása: baubax.com

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!