Munkalehetőség az Egyesült Államokban – J1-es vízum

Ebben a cikkünkben az USA nemzeti parkjaira, iletve az ott rejlő munkalehetőségekre szeretnénk felhívni a figyelmedet. A nemzeti parkok hajlandóak ÖNKÉNTES munkavállalókat  fogadni a világ számos országából, és segítséget nyújtanak számukra  a J1-es (erről majd később) vízum megszerzéséhez. Ez a vízum feljogosít az amerikai munkavállalásra bizonyos keretek között természetesen.

Programleírás:Tulajdonképpen ezt a gesztenyét is magadnak kell kikaparnod, az oldal alján megtalálod a weblinket, és elkezdheted a kutatást. Az USA minden állama területén található nemzeti park, vedd fel a kapcsolatot a számodra érdekesnek tűnő – leendő – munkahelyeddel. Az sem elképzelhetetlen, ha megfelelő szaktudással rendelkezel, zsebpénzt is fel tudnak ajánlani kinttartózkodásod idejére.

Szerző: Benedek Ádám

Az utazás szenvedélye már középiskolás koromtól velem van, soha nem csillapodó vággyal vetem bele magam egy új ország , egy új úticél felfedezésébe. Remélem, hogy írásaim másoknak is meghozzák a kedvét ahhoz, hogy útra keljenek.