Ez az orosz Beverly Hills

Rublevka (Ryblevka) Moszkva dél-nyugati elővárosa a hivalkodó gazdagság szláv szimbóluma. Már a cári időktől kezdve kedvelt pihenő és vadászterülete volt az orosz elitnek, a szovjetek hatalomátvétele után pedig Sztálin és Lenin is rendelkezett itt dácsával (nyaralóval). Jelenleg orosz milliárdosok családjai népesítik be Rublevka renovált kastélyait és vadonatúj villaépületeit.
Állítólag itt él és dolgozik Putyin elnök, de összefuthatunk akár Naomi Campbell szupermodellel is aki orosz oligarcha barátjával lakik itt. Ha az ultragazdag lakóknak bevásárolni támad kedvük, akkor a szomszédos Barvikha Luxury Village várja őket, ahol a Guccitól a Ferrari-ig szinte minden luxusmárka kapható legyen szó akár autóról, óráról, élelmiszerről vagy éppen ruháról. A területről és az itt álló ingatlanokról nagyon ritkán készülnek fotók, ez a videó az itt álló épületek közül mutat be n??hányat.

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!