Utazás Spanyolországba – Fantasia Adventure Holidays

Andalúzia varászlatos tája már az ókoriakat is lenyűgözte. A spanyolországi Costa de la Luz vidéke érintetlenségének köszönhetően máig őrzi a dél-spanyol vidék egyediségét. A Barbate közelében működő Fantasia Adventure Holidays egész évben fogadja a ‘working holiday’ program keretében 4 hetes időtartamra a lovas sport szerelmeseit Andalúziában. Jelentkezés feltételei:

nyelvismeret: angol ??s/vagy spanyol alapfokonlegalább 18 éves életkorlegalább 4 hetes munkavállalásProgramleírás:A Fantasia Adventure Holidays Andalúziában szervez tengerparti lovastúrákat. A lovaglás iránt érdeklődő, és valamennyi állatgondozási tapasztalattal rendelkező jelentkezők számára 4 hetes ‘working holiday’ programjuk keretében lehetőséget biztosítanak a turistaárnál lényegesen kedvezményesebb áron a nyaralóprogramban való részvételre. A ‘working holiday’ programban résztvevők a listaár töredékéért tölthetnek el 1 hónapot a farmon szállással, és teljes ellátással. Lehetőség van legalább 2 éves gyakorlattal rendelkezők számára a főállású munkavállalásra is. A feladat a lovak ápolása, a túrák vezetése.Juttatások:fizetés: ez a munka önkénteseknek szólszállás: ingyenes szállásellátás: ingyenes ellátásegyéb: nincskiutazás: a kiutazást a munkaadó nem biztosítjaKöltségek:kiutazásvízumegyéb: nincsKapcsolat:postacím:Fantasia Adventure Holidays, SLCalle Martin Machuca P7-3ACadizSPAIN11160Telefon/fax:tel.: 0034 610 943 685fax: nem publikusemailweboldal  

Szerző: Benedek Ádám

Az utazás szenvedélye már középiskolás koromtól velem van, soha nem csillapodó vággyal vetem bele magam egy új ország , egy új úticél felfedezésébe. Remélem, hogy írásaim másoknak is meghozzák a kedvét ahhoz, hogy útra keljenek.
Bezár