Utazás Izraelbe – Saint Vincent’s Children’s Home

A Saint Vincent’s Children’s Home Jeruzsálemben keresztény, muzulmán, és zsidó gyerekek gyógyításával foglalkozó segélyszervezet. Évek óta rendszeresen fogadnak önkénteseket, akik segítséget nyújtanak a testi, és/vagy szellemi fogyatékos gyerekek gondozásában. Rendkívül szép feladat egy forrongó, meglehetősen veszélyes országban. Jeruzsálem szépsége, a bibliai tájak, és az a nemes munka, amely mellett elkötelezed magad, egy életre szóló élményt nyújt. Jelentkezés feltételei:

nyelvismeret: angol középfokonlegalább 18 éves életkorlegalább 9 hónapi munkavállalásProgramleírás:A Saint Vincent’s Children’s Home önkéntesek jelentkezését várja. A munkavégzés helye Jeruzsálem. A szervezet által üzemeltetett, jól felszerelt kórház testi és szellemi fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott. Az önkéntesek feladata részt venni a gyermekek ápolásában (etetés, mosdatás, öltöztetés stb..), valamint programok, játékok szervezése a gondozottak részére. Minden önkéntesnek teljes ellátást és külön szobát biztosítanak. A munkaidő általában a reggel 6.30-9 valamint este 6-9.30 közötti időszak (hétfőtől péntekig). Juttatások:fizetés: 100 USD/hónap zsebpénzszállás: ingyenesellátás: ingyenesegyéb: nincskiutazás: a kiutazás költségét a munkaadó nem térítiKöltségek:kiutazásvízumegyéb: nincsKapcsolat:postacím: Saint Vincent’s Children’s HomeRue de la SourceAin KeremP.O. Box 9209Jerusalem 91190, IsraelTelefon/fax:tel.: +972 2 6413280fax: nem publikusemailweboldal  

Szerző: Benedek Ádám

Az utazás szenvedélye már középiskolás koromtól velem van, soha nem csillapodó vággyal vetem bele magam egy új ország , egy új úticél felfedezésébe. Remélem, hogy írásaim másoknak is meghozzák a kedvét ahhoz, hogy útra keljenek.
Bezár