Utazás az USA-ba – Rock Creek Pack Station

A vadnyugat kel életre mindazok számára, akik részt vesznek a Rock Creek Pack Station által szervezett lovas túrákon a Kalifornia állam keleti részében fekvő Yosemite Nemzeti Park, ill. John Muir Trail területén. A pár napos, vagy akár egy hetes lovas kirándulásokon az USA egyik legvadregényesebb vidékét járják be a túrázók.Jelentkezés feltételei:

nyelvismeret: angol középfokonlovas tapasztalatProgramleírás:A Rock Creek Pack Station Kalifornia keleti részén, a Yosemite Nemzeti Park, ill. John Muir Trail területén szervez lovastúrákat. A 2007-es szeonban túrakísérőként te is részt vehetsz, amennyiben rendelkezel lovas szakismeretekkel. A meghívó fél a sikeres pályázó számára biztosítja a kiutazás és az ellátás költségét. Részletekről érdeklődj az alábbi elérhetőségeken.Juttatások:fizetés: n.a.szállás: ingyenes szállásellátás: ingyenes ellátásegyéb:n.a.kiutazás: a meghívó fél fedeziKöltségek:kiutazás:vízumegyéb:Kapcsolat:postacím:Rock Creek Pack Station
Craig&herbert London
P.O. Box 248
Bishop, CA 93515
USATelefon/fax:tel.: 760-873-6677
fax: n.a.emailweboldal

Szerző: Benedek Ádám

Az utazás szenvedélye már középiskolás koromtól velem van, soha nem csillapodó vággyal vetem bele magam egy új ország , egy új úticél felfedezésébe. Remélem, hogy írásaim másoknak is meghozzák a kedvét ahhoz, hogy útra keljenek.
Bezár