You are currently viewing Új repülőút nyílik a magyar utasoknak is San Franciscóba

Új repülőút nyílik a magyar utasoknak is San Franciscóba

A Turkish Airlines második közvetlen kaliforniai célállomásaként indította el Isztambul–San Francisco járatát. A légitársaság számára az új úti cél a tizenegyedik desztinációt jelenti az amerikai kontinensen – jelentette be a vállalat. Az új járat a magyar utazók számára is alternatívát jelent az amerikai nagyváros elérésére.Nemzetközi hálózatába kapcsolta az egyesült államokbeli San Franciscót a Turkish Airlines – közölte a társaság. A vállalat tovább dolgozik azon, hogy a török fővárost összekösse a világ főbb turisztikai és üzleti központjaival. A nemzetközi technológiai központnak számító San Francisco városa is bekerült a légitársaság „vérkeringésébe”.Budapestről San Franciscoba  a Turkish Airlines-alA Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston és Montreal irányában már meglévő isztambuli összeköttetés most heti öt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap oda-vissza közlekedő San Francisco-i járattal egészül ki.Az új úti cél elindításának tiszteletére az első járatot teljesítő repülőgép különleges festést kapott: a két világváros összeköttetését a Turkish Airlines a modern és a minimalista dizájn ötvözetével, a Safranbolunak nevezett festéssel ünnepli az útvonalat felavató Boeing 777-300-ason.Isztambul–San Francisco – menetrend szerinti indulás 2015. április 13-tól

JáratszámNapokIndulásÉrkezés
TK 079Hétfő, kedd, csütörtök, péntek, vasárnapIST13:05SFO16:25
TK 080Hétfő, kedd, csütörtök, péntek, vasárnapSFO18:10IST17:05 +1

A menetrend megtekintéséhez látogasson el a www.turkishairlines.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot a nemzetközi call centerrel a +90 212 444 0849 számon, illetve bármelyik Turkish Airlines jegyirodával. 

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!