Toronto szállás

Toronto szállás – ismerető

Toronto Ontario tartomány fővárosa és egyben Kanada legnagyobb városa, igazi világváros, egyben a világ egyik legmultikulturálisabb városa: elővárosaival együtt mintegy 5,5 milliós lakossága közel 100 nációból kerül ki. Kanada üzleti központja és gazdasági motorja.

1994-ben a The Economist a világ legélhetőbb városának választotta. Az Economist Intelligence Unit 2013-as rangsora szerint a világ negyedik legélhetőbb városa.

szöveg: wikipedia.org

Torontoi repülőjegy ajánlatainkat ide kattintva érheti el!

Toronto szállás – tudnivalók

A vilagvandor.hu a legnagyobb szálláskereső oldal, a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Toronto vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a torontoi szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott torontoi szálláshely, vagy szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szállás foglalása Torontoban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínának egyes szálláshelyek Torontoban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Toronto szállás – Hol fizethetek?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott torontoi szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.