You are currently viewing Tenyérnyi stresszoldó térkép Budapestről

Tenyérnyi stresszoldó térkép Budapestről

Formabontó térképet alkotott a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) hallgatója városi csavargások megkönnyítéséhez. Ez a tojásformájú, gyömöszölhető labda Budapest 11 kerületét jeleníti meg úgy, hogy akár a tenyerünkben is elfér. Elég megszorongatnunk, és a kitüremkedő felületen megjelennek az utcák teljes részletükben, feltüntetve a tömegközlekedési eszközök útvonalát és megállóhelyeit is.Ha nincs nálunk mobiltelefon (és netkapcsolat sincs), vagy egyszerűen nem szeretnénk térképet hajtogatni, akkor a tojástérkép ideális megoldást jelenthet a navigációra. A Sátor Dénes által tervezett eszköz egyenlőre csak kísérleti formában létezik, erre a linkre kattintva viszont értesülhetsz arról, ha gyártásba kerül.

Budapest tojástérképen

Tojástérkép BudapestrőlStresszoldó térkép BudapestrőlStresszoldó térkép BudapestrőlTojástérkép részletekTojástérkép részletekTojástérkép

Fotó forrása: Sátor Dénes - behance.net, Sátor Dénes, Sátro Dénes

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!