You are currently viewing Spanyol tengerparti nyaralás – szállás egy hétre + repülőjegy 60 152 Ft/fő (200 EUR)

Spanyol tengerparti nyaralás – szállás egy hétre + repülőjegy 60 152 Ft/fő (200 EUR)

Szállás: 108 690 Ft/szoba (7 éj, 2 felnőtt és 2 gyermek – Calpe)

Repülőjegy: 32 980 Ft/fő kezdőár (Alicante)


Az Apartamentos Topacio Unitursa  szálláshelyről

A Calpe Paseo Marítimo apartmanok a Levante Beach közvetlen közelében találhatóak. A komplexum szabadtéri medencével és napozóterasszal rendelkezik.  Az apartmanok mindegyike erkélyes, részben tengerre néző kilátással. Minden apartman egy nappali kanapéval és TV-vel rendelkezik,  a  konyhákban elektromos sütő valamint hűtőszekrény és edények is vannal.A Calpe Paseo Marítimo 1 km-re található Calpe kikötőjétől és a település központjától kevesebb, mint 3 km-re fekszik.  Az apartman mérete 50 nm.

Foglalási idősáv

Jún. 7. – Jún. 14.Érdemes a környező napokat is ellenőrizni, számos egyéb idősáv is rendelkezésre áll jelenleg. Gyorsan foglalj, mert kevés a szabad hely![button url=”http://goo.gl/G6DgJP” target=”_blank” size=18]Lefoglalom a szállást[/button][button url=”https://goo.gl/c7IiSK” target=”_blank” size=18]Repülőjegyet is kérek[/button]

Repülőtéri transzfer

Alicante és Calpe között számos repülőtéri transzfer szolgáltatás közül választhatunk (például ez), 4 főre 80-90 EUR körüli árral számolhatunk.

Calpe-ról

Calpe Alicante-től  bő 70 km-re észak-keletre fekvő tengerparti üdülőhely és kikötőváros. Calpe nevezetessége a hatalmas Penon de Ifach szikla, amely 332 méterre emelkedik ki a Földközi-tengerből. Két lenyűgöző finom homokos strand várja az itt nyaralókat.

A foglalási oldalak előnézete

calpe_szallas_jun7_2016alicante_2016_0607

Fotó forrása: Lugares Para Visitar

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!