You are currently viewing Soha vissza nem térő ajánlatot hirdet a Moulin Rouge

Soha vissza nem térő ajánlatot hirdet a Moulin Rouge

Franciaország ikonikus mulatója, a Moulin Rouge  egyszeri, soha nem ismétlődő lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék felfedezni a világ egyik leghíresebb szórakozóhelyének igazi hangulatát.

Három szerencsés pár csupán 1 EUR-ért egy éjszakát tölthet el idén júniusban a Moulin Rouge eddig a nagyközönség számára rejtett szobájában, amelyet erre az alkalomra különleges berendezési tárgyakkal, az 1800-as évek végét idéző módon díszítenek fel. A szoba a mulató tetején található névadó építmény, a Vörös Malom belsejében került kialakításra, és hatalmas terasz is tartozik hozzá.

A Moulin Rouge a különleges alkalmat tovább extra szolgáltatásokkal teszi még emlékezetesebbé. A vendégeket a revü vezető táncosa Claudine Van Den Bergh fogja körbevezetni az épületen, ezen kívül a szálláshelyhez belépőjegy is jár az aktuálisan futó Féerie előadásra, amely a legjobb helyre szól. Eljuthatunk majd a backstage-be is, fotózkodhatunk a Moulen Rouge sztárjaival, és kitűnő francia reggelivel vendégelik meg  a szerencsés szállásfoglalókat.

A Moulin Rouge szálláshely foglalási lehetősége kizárólag az Airbnb weboldalán lesz elérhető közép-európai idő szerint május 17-én este 7 órától. Az első három szerencsés szállásfoglaló a június 13., június 20, vagy június 27-i dátumok valamelyikét foglalhatja majd le.


Pro Tipp

Ha lemaradnál a Moulin Rouge ajánlatáról, akkor sincs veszve semmi. Nézz körül párizsi szállás aloldalunkon, ahol biztosan találsz a számodra megfelelő szállást minden szálláshely kategóriában.

Fotó forrása: pexels.com

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!