San Francisco szállás

San Francisco szállás – ismerető

San Francisco, hivatalosan San Francisco város és megye a kaliforniai San Francisco Bay Area régió pénzügyi, kulturális és közlekedési központja, ahol 7 150 000 ember él, de ebbe San Jose és Oakland is beleértendő. Az egyetlen összevont városi megye Kaliforniában, amely magában foglalja a szárazföldi területet, ami 121 négyzetkilométer, a San Francisco-félsziget északi részén, ahol a népsűrűség 6632 fő/km². Ez a legsűrűbben lakott nagyváros az államban, és az Amerikai Egyesült Államokban New York után a második. San Francisco Kalifornia negyedik legnagyobb városa, és a 2010-es népszámlálás szerint az USA tizenharmadik legnépesebb városa.

szöveg: wikipedia.org

San franciscoi repülőjegy ajánlatainkat ide kattintva érheti el!

San Francisco szállás – tudnivalók

A vilagvandor.hu a legnagyobb szálláskereső oldal, a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni San Francisco vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a san franciscoi szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott san franciscoi szálláshely, vagy szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szállás foglalása San Franciscoban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek San Franciscoban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

San Francisco szállás – Hol fizethetek?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott san franciscoi szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.