Palermo szállás – ismerető

A 725 000 lakosú Palermot Conca d’Oro-nak, azaz arany kagylónak is nevezik. A város Monreale mögötti hegyek és Monte Pellegrino között fekszik.
200 évvel ezelőtt Palermo központja Európa egyik legpompásabb belvárosa volt, napjainkban a pusztulás és pezsgő élet számos változatát mutatja.
szöveg: vilagnezo.hu; további információk APlermoról: visitpalermo.it Palermo szállás
Palermoi repülőjegy ajánlatainkat ide kattintva érheti el!

Palermo szállás – tudnivalók

A vilagvandor.hu a legnagyobb szálláskereső oldal, a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Palermo vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a palermoi szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott palermoi szálláshely, vagy szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért olcsó nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szállás foglalása Palermoban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Palermoban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Palermo szállás – Hol fizethetek a szállásért

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott palermoi szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.