Munkalehetőség Hongkongban – Hong Kong Communication Art Centre

Szeretnéd megismerni a Távol-Kelet gyöngyszemét, Hongkongot? Szeretnél szakmai gyakorlatot szerezni, mert friss diplomás vagy? Nem fogsz vagyonokat keresni, de egy nemzetközi vállalatnál szerzett tapasztalat később aranyat érhet szakmai karriered szempontjából. Jelentkezés feltételei:

nyelvismeret: angol/francia/német/olasz/spanyol/korei/japán nyelvek valamelyikének legalább felsőfokú ismeretelegalább18 éves életkortanári, tanítási tapasztalat, marketing tapasztalatok, jó kommunikációs és előadó képesség,számítógépes ismeretek( Office), rugalmasság, munkabírásfizikai, pszichikai állóképesséProgramleírás:A program számos lehetőséget biztosít a szakmai gyakorlat megszerzésére, illetve annak elmélyítésére az élet különböző területein. Iskolai végzettségednek megfelelően lehetőség van a marketing, webfejlesztés, és nyelvtanítás végzésére. Minden gyakornok köteles naponta átlagosan öt órát tanítással tölteni, az egyéb szakmai tapasztalatokat a nap hátralévő részében szerezheted meg. A tanulócsoportok átlagosan 5-10 fős gyerekekből álnak, akiknek a fent felsorolt nyelvek valamelyikét kell oktatnod. A gyakorlat Hong Kong, Macao, Shenzen vagy Xiamen (speciális gazdasági övezetek) egyikén zajlik! Juttatások:fizetés: 200 USD/hónapszállás: Ingyenes szállásellátás: Étkezési hozzájárulás (fedezi a napi élelmiszer szükségleted)egyéb: Ingynes nyelvoktatás Mandarin/ vagy egyéb, igény szerinti nyelvenkiutazás: a kiutazást a munkaadó nem biztosítjaKöltségek:kiutazás:vízum:egyéb: nincsKapcsolat:postacím: Hong Kong Communication Art Centre3/F, Bloom House, 2 Tang Lung street, Causeway BayHong Kong, Hong KongChinaTelefon/fax:tel.: 852 2877 8363fax:852 2861 1767emailweboldal  

Szerző: Benedek Ádám

Az utazás szenvedélye már középiskolás koromtól velem van, soha nem csillapodó vággyal vetem bele magam egy új ország , egy új úticél felfedezésébe. Remélem, hogy írásaim másoknak is meghozzák a kedvét ahhoz, hogy útra keljenek.
Bezár