Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...


Moszkvai repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!

Moszkva szállás – a keresőről

A vilagvandor.hu a világ legnagyobb szálláskereső portáljának, a booking.com-nak az ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Moszkva vonatkozásában.Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti az moszkvai szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely,vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért olcsó nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást foglalni Moszkvában?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Moszkvában! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetem ki a szállásfoglalást?

Szálláshely foglaló rendszerünk segítségével a kiválasztott moszkvai szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.