Málta május végén repülővel Budapestről, szállás háromcsillagos hotelben 5 éjszakára  55 800 Ft/fő! Ne hagyd ki!

Málta május végén repülővel Budapestről, szállás háromcsillagos hotelben 5 éjszakára 55 800 Ft/fő! Ne hagyd ki!

Repülőjegy Budapest – Málta oda-vissza: 32 980 Ft/fő

Szállás Málta Porto Azzurro Aparthotel***: 22 820 Ft/fő 5 éjszakára (42% kedvezmény)

Málta legnagyobb szigetének északi részén, az északkeletre nyíló Szent Pál-öböl partján a Xemxija-öbölben tölthetsz 5 fantasztikus napot, ha májusban a Wizz Air járatával útra kelsz Máltára. A háromcsillagos aparthotelben kényelmesen pihenhetsz majd, és felfedezheted a sziget varázslatos világát.

Budapest – Málta: 2017. május 25.
Málta – Budapest: 2017. május 30.

Figyelem! A rendelkezésre álló szálláshely és a szabad repülőjegy is gyorsan fogy, érdemes mielőbb foglalni! Ellenőrizd a környező napok árait is a kedvezményes árakért!

[button url=”https://goo.gl/vwvMfz” target=”_blank” size=18]Málta repülőjegy[/button] [button url=”https://goo.gl/BgwmKE” target=”_blank” size=18]Málta szállás[/button]

A szálláshelyről – Porto Azzurro Aparthotel***

A Porto Azzurro Aparthotel, a Xemxija-öbölben található, kilátást kínál a festői St. Paul’s Bay-re és lélegzetelállító kilátással rendelkezik a máltai vidékre.

24 órás recepció, étterem, bár és pizzéria áll a vendégek rendelkezésére.

Van egy új, nyitott édesvizű medence, gyerekmedence, pezsgőfürdő, vízesés, és medence bár is, tágas napozóval.

A szálláshely Tripadvisor értékelése elérhető ide kattintva!

San Pawl il-Baħar – Málta

Málta (hivatalos nevén Máltai Köztársaság; máltaiul: Repubblika ta’ Malta) szigetország, törpeállam Dél-Európában. A Földközi-tenger középső részén, stratégiai pozícióban elhelyezkedő szigetek fölötti uralomért az évszázadok során sok nagyhatalom harcolt. Málta az Európai Unió (EU) tagállama. A világ kilencedik, és Európa ötödik legkisebb nemzetközileg elismert független országa.

San Pawl il-Baħar Málta egyik helyi tanácsa, lakossága 13 619 fő (2005). A turisták körében inkább ismert angol neve St. Paul’s Bay, olasz neve Baia di San Paolo. Neve Pál apostol hajótörésére utal, amely a hagyomány szerint a közelben történt.

A helyi tanács települései és külterületei még: Bidnija (részben), Burmarrad, Buġibba, Għajn Tuffieħa (részben), Mistra (részben), Msiellet, Qawra, Xemxija.
Az öböl környéke a helyiek körében mint kikötő- és horgászhely ismert, a turisták pedig Buġibba és Qawra szállodáit töltik meg nyaranta.

forrás: wikipedia.org

San Pawl il-Baħar – Málta kedvcsináló

San Pawl il-Baħar – Málta a térképen

A repülőjegy és szállásfoglalási oldal előnézete ( az ár 1 főre vonatkozik repülőjegynél, 2 főre szálláshelynél)

Málta olcsó repülőjegy 2017 május

 

Málta olcsó szállás 2017 május

San Pawl il-Baħar – Málta szállás és repülőjegy a legjobb áron

[button url=”https://goo.gl/vwvMfz” target=”_blank” size=18]Málta repülőjegy[/button] [button url=”https://goo.gl/BgwmKE” target=”_blank” size=18]Málta szállás[/button]

további szállások: Málta szállás!

további repülőjegy ajánlatok: Málta repülőjegy kedvezményesen!

Bezár