You are currently viewing Kutatók éjszakája 2016 – tudomány testközelből

Kutatók éjszakája 2016 – tudomány testközelből

Idén ismét megrendezésre kerül a Kutatók Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozat, melynek keretében szeptember 30-án számos egyetem és tudományos műhely nyitja meg kapuit országszerte.Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.

Programismertető és helyfoglalás:

A részletes, országos szintű programbontás elérhető erre a linkre kattintva!időpont: 2016. szeptember 30.helyszín: országszertebelépőjegy: a belépés a programokra ingyenes 

Fotó forrása: Glenn Strong

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!