Krakkó szállás – ismertető

Krakkó a Visztula folyó partján fekszik, a folyó felső részén. A lengyel királyi város közelében a Kárpátok északi nyúlványai kapaszkodnak a magasba, de maga a város síkvidék jellegű. Mindössze a Wawel-domb emelkedik néhány tíz méterre a Visztula fölé. Krakkó néhány földrajzi egység összetalálkozása helyén fekszik: a Krakkói Kapu (Brama Krakowska), az Oświęcim-medence (Kotlina Oświęcimska), a Sandomierz-medence (Kotlina Sandomierska), a Nyugat-Beszkidi hegyvidék (Pogórze Zachodniobeskidzkie)és a Krakkó–Częstochowa-fennsík (Wyżyna Krakowsko-Częstochowska). A fekvése révén Krakkó tökéletes hely azon turisták számára, akik kirándulni akarnak a lengyel hegyekbe vagy a kis lengyelországi fennsíkokon és karsztvölgyekbe.
1795-ig Krakkó Lengyelország fővárosa volt, bár már 17. század elejétől fővárosi szerepkör többségét Varsó vette át.forrás: wikipedia.hu

Krakkó – repülőjegy kereső

Krakkói repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!

Krakkó – tudnivalók a szállásfoglalásról

ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Krakkó vonatkozásában.
Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a krakkói szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely, vagy online szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást foglalni Krakkóban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szállás foglaló programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Krakkóban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetem ki a szállást?

Szálláshely foglaló rendszerünk segítségével a kiválasztott krakkói szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.