Az oldal töltődik, türelmedet kérjük...


Thaiföldi repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!

Koh Samui szállás – Hogyan használjam a keresőt?

A vilagvandor.hu több száz online szálláskereső portál a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni Koh Samui vonatkozásában. Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a koh samui szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely, repülőtársaság vagy online szállás vagy repülőjegy kereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk hotelt, apartmant vagy egyéb szállást  foglalni Koh Samuiban?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben. Nem ritkán akár 50%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek Koh Samuiban! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az árak minden jutaléktól és  extra foglalási díjtól mentesek.

Hol fizethetem ki a szállást?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott koh samui szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.