You are currently viewing Így utazhatnak majd az atléták a tengerentúlon

Így utazhatnak majd az atléták a tengerentúlon

Észak-Amerikában rengeteg pénz forog az élsportban, a csapattulajdonosok egymást licitálják túl hogy a legjobb körülményeket biztosítsák a sportolóknak. A TEAGUE designer csapatra a NIKE-val karöltve olyan speciális repülőgép belsőt tervezett az atléták számára, amely az utazás kényelmén túl a rekreációt is biztosítja. A sportorvosi, táplálkozási, és felkészülési szempontok vezérelték a repülőgép belső terének kialakítását elsősorban, így a gyakran több órás repülőút után kipihenten és felkészülten érkezhetnek majd meg a sportolók a versenyek helyszíneire. Az elképzelés ugyan még csak a tervezőasztalon létezik, de az érdeklődés már most is jelentős a ‘sportrepülő’ iránt.

Ilyen lesz tehát a sportolói különrepülőgép:

Az önkiszolgáló étkezőben mindenki az egyedileg összeállított menüt fogyaszthatjateague_02A gyúrókabinban a megfáradt izmokba lehelnek új életetteague_03Akinek aludni van kedve, az szeparált alvókapszulákban pihenhetteague_04Az ágyban akár egy 220 cm magas kosárlabdázó is kinyújtózhatteague_05A közösségi részben is ejtőzhetnek a sportolókteague_06A mérkőzés előtt /után minden sportoló személyre szabott státuszjelentést kap az ülésbe épített kijelzőn keresztül, amely a sportruházatból származó adatok alapján pontos képet ad az egészségügyi állapotrólRepülőgép atlétáknak

Fotó forrása: teague.com

Szerző: Herte Szabolcs

A vilagvandor.hu szerkesztőjeként igyekszem hétről-hétre, napról-napra bemutatni a világ és hazánk legérdekesebb úticéljait, utazási és programajánlatait. Kalandra fel!