Firenze szállás – ismertető a városról

Firenze Olaszország egyik nagyvárosa, egyben Toszkána régió székhelye és kulturális központja.
Az Arno-folyó két partján, annak völgyében elterülő város hosszú múltra tekint vissza. Századokon át a Medici-család uralta. 1865-1870 között az Olasz Királyság fővárosa is volt. Számtalan történelmi és művészeti látványosságnak ad otthont. A „reneszánsz bölcsőjeként” is emlegetik. Történelmi belvárosát 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. 1986-ban Európa kulturális fővárosa volt. forrás: wikipedia.org

Firenze szállás – a szállásfoglalásról

A vilagvandor.hu oldalán a booking.com legjobb last minute árait tudjuk megjeleníteni minden úticél vonatkozásában. Adja meg hogy hová szeretne utazni, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti a firenzei szálláshelyeket.  Fizetnie csak a helyszínen szükséges. A visszaigazolás a megadott e-mail címre néhány másodperc alatt megérkezik!

Firenze szállás – mobilbarát szállásfoglalási rendszer

Weboldalunk kialakítása olyan, hogy bármilyen táblagépről illetve mobileszközről kényelmesen válogathat a szállásajánlatok között. Így akár az utolsó pillanatban, utazás közben a mobiljáról is lefoglalhatja kedvenc szálláshelyét.