Faro szállás – ismertető

Portugália vezető tengerparti nyaralóhelye a 40 000 lakosú Faro, mely Portugália kontinentális részének legdélebbre fekvő városa és egyben Algarve tartomány központja. Faro központi része nagyon emberi léptékű, ahol számtalan utca el van zárva a közlekedés elől. Faro már a rómaiak idejében is jelenetős település volt, a Ria Formosa lagúna közelsége és kikötője miatt. Faro széles lagúna partjára épült, mocsarak és sós-szikes síkságok övezik. Faro 10 km-re van a hatalmas strandtól, melynek homokos szigetei az ár-apálynak megfelelően hol eltűnnek, hol előbukkannak.
A turisták nagy része a remek strandok miatt érkezik a városba, melyek Faroban és környékén találhatóak. Számos busz és hajó szállítja a látogatókat a Farotól néhány kilométerre található strandokra és üdülőtelepekre. Faro leghíresebb strandja a a Praia de Faro.
Faro másik kedvelt és sokak által látogatott része a kikötő, ahol a luxusjachtok mellett számos vízparti kávézót találunk.
forrás: TAP Portugal

Faro – a szálláskeresőről

A vilagvandor.hu a világ legnagyobb szálláskereső oldala, a booking.com ajánlatait fésüli át valós időben, így a legjobb last minute árat tudjuk megjeleníteni. Ha Faroba szeretne utazni, itt érdemes szállást keresnie.
Adja meg az úticélt, majd az indulás és távozás idejét, ezek után pedig klikkeljen a keresés gombra. A megjelenő találati listán ár, elhelyezkedés, vendégértékelés, és térkép alapján is szűrheti az faroi szálláshelyeket. Ha megtalálta az Önnek megfelelő ajánlatot, annak kiválasztása után az adott szálláshely, vagy szálláskereső portál felületén lefoglalhatja.

Miért a legolcsóbb nálunk a hotel, apartman vagy egyéb szállás  foglalása?

A vilagvandor.hu a világ vezető szálláshely árösszehasonlító programját használja azért, hogy garantáltan a legjobb árakat jeleníthessük meg a keresőben Faro viszonylatában. Nem ritkán akár 40%-os kedvezményt is kínálnak egyes szálláshelyek! Mivel nem online utazási irodaként működünk, az  árak minden jutaléktól és extra foglalási díjtól mentesek.

Faro szállás – Hol fizethetem ki?

Szálláshely árösszehasonlító rendszerünk segítségével a kiválasztott faroi szállást közvetlenül a szálláshely vagy a szállásösszesítő weboldal felületén lehet lefoglalni. A szállásfoglalás feltételeiről és a fizetés módjáról a szálláshely ad tájékoztatást.

Faro repülőjegy

Faroi repülőjegy ajánlataink elérhetőek erre a linkre kattintva!