Árösszehasonlítás – mit is jelent?

Az árösszehasonlítás azt jelenti, hogy portálunkon nem egy cég ajánlataiból válogatjuk ki a legjobbakat, hanem az interneten utazási témában fellelhető összes vezető online szállásfoglalási rendszer,  repülőtársaság vagy autókölcsönző ajánlatai közül keressük ki a legjobbat.

Példák:

Szálláskeresés Prágában

Ön a ‘szállás’ menüpontra klikkel, majd a megnyíló oldalon beírja úticélként Prágát, az érkezés és a távozás időpontját és a személyek számát a keresőbe, ezek után a ‘keresés’ gombra klikkel. A keresőmotor ezek után az online szállásfoglaló weboldalak  ajánlatait átfésüli, és a legjobb áron jeleníti meg a szálláshelyeket.Könnyen előfordulhat, hogy ugyanaz a szálláshely a hotel.info oldalon 40%-al olcsóbb ugyan arra az időpontra, mint a booking.com oldalán. Persze lehet, hogy éppen a booking.com oldalán lesznek lényegesen olcsóbbak egy akció keretében más szálláshelyek egy adott időpontban.Nálunk a keresés találati listáján pontosan látni fogja, hogy mennyit takaríthat meg az árösszehasonlítással.  A szállásfoglalást a szálláshelyet hirdető weboldal felületén végezheti el.A foglalási rendszer mobil kompatibilis, a szolgáltatást bármilyen mobil eszközről is igénybe veheti.Ide klikkelve azonnal ki is próbálhatja a prágai szálláshelyek keresését!

Repjegy keresés Londonba

Ön a ‘repülőjegy’ menüpontra klikkelve megnyitja a repülőjegy árösszehasonlító oldalt. A keresőben Londont megadja úticélként, majd az indulás és/vagy az érkezés dátumát és a személyek számát, végül a ‘keresés’ gombra kattint. A kereső a világ legnagyobb repülőjegy értékesítő rendszereinek ajánlatait, illetve az összes ismert fapados és hagyományos légitársaság jegyárait valós időben átfésüli , és a legjobb ajánlatokat listázza ki a találati oldalon. Ezek után Önnek nincs más dolga, mint a legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztva elvégzi a foglalást a repülőjegyet meghirdető utazási weboldalon.A foglalási rendszer mobil kompatibilis, a szolgáltatást bármilyen mobil eszközről is igénybe veheti.Ide klikkelve azonnal ki is próbálhatja a londoni repülőjegyek keresését![divider]

Autóbérlés Rodoszon

Ön az ‘autóbérlés’ menüpontra klikkelve megnyitja bérautó kereső aloldalunkat. A keresőben az autó felvételének helyét és idejét megadva a kereső a világ legnagyobb autóbérlő társaságainak ajánlatait valós időben böngészi át(pl. Hertz, Europcar, Alamo), így bármely úticélra a legolcsóbb ajánlatot tudja igénybe venni.A foglalási rendszer mobil kompatibilis, a szolgáltatást bármilyen mobil eszközről is igénybe veheti.Ide klikklve azonnal kipróbálhatja a szolgáltatást!